Important Notice

Google Chrome has stopped supporting NPAPI which is the technology the game launcher plugin relies on to start the game.

If you want to be able to launch the game while using this browser you can re-enable NPAPI support with the following steps:

  1. Go to the following URL: chrome://flags/#enable-npapi
  2. Choose 'Enable' under the 'Enable NPAPI' heading.
  3. Restart Chrome.
  4. You should now be able to start the game.
You can read more about this here.
      
Hello There, Guest!

25-03-2012, 07:08 AM | Post: #401
-RQ-dominator 
bfh used to work but now when i click play now the pfh updater comes up really big and i can o nly c the top quarter of the program, and the screan goes greay blue red but it pixalized.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
25-03-2012, 11:02 AM | Post: #402
Fire_Esk 
Hey, yesterday when I was playing, was battlefield heroes uninstalled and had to download it again, but when eglaster it down, accepting that stuff as it comes An error occurred: Failed to write registry value: Installation Dir ..
So, what do I do?
:dodgy:
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
28-03-2012, 10:59 AM | Post: #403
Ally29 
* For the error, "Failed to write registry value: Installation Dir"

If you are running Vista or 7, you need to install the game with a browser that has administrative privileges.
- Log out and close all web browser windows.
- Open a new one by right clicking on your browsers icon, and choosing Run As-> Administrator.

This is how to Run your browser as Administrator:
If you use windows vista/seven please close your browser and next right click on your browser icon and choose > RUN AS ADMINISTRATOR...

[Image: WindowsLiveWriter-InstallingSitefinityfr....sflb.ashx]


~Gonzo

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
31-03-2012, 10:19 PM | Post: #404
GhostOfthe11th 
i do not know what i have.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-04-2012, 02:34 AM | Post: #405
RaBidDoG 
(31-03-2012 10:19 PM)GhostOfthe11th Wrote:  i do not know what i have.

first page explains all.

VitalBullet Wrote:RabidDog speaks wise words.
Graphics that dont work..How to upload your dxdiag....My computer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-04-2012, 03:57 PM | Post: #406
Awestly98 
For which game are those graphics cards? bf3?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-04-2012, 03:58 PM | Post: #407
RaBidDoG 
(03-04-2012 03:57 PM)Awestly98 Wrote:  For which game are those graphics cards? bf3?
what?
this is BFH tech thread,why would those cards have anything to do with BF3?

VitalBullet Wrote:RabidDog speaks wise words.
Graphics that dont work..How to upload your dxdiag....My computer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-04-2012, 02:37 PM | Post: #408
dertien1 
ive grapic card geforce 6800 LE, thats not on that list but when i run the game i can only see the sky of the game i play.
help!!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-04-2012, 09:26 AM | Post: #409
stanley111 
can i get a oter grapichs card
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-04-2012, 12:39 PM | Post: #410
RaBidDoG 
(29-04-2012 09:26 AM)stanley111 Wrote:  can i get a oter grapichs card

yes u can,if u can find 1...

VitalBullet Wrote:RabidDog speaks wise words.
Graphics that dont work..How to upload your dxdiag....My computer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30-04-2012, 11:17 PM | Post: #411
Souljaboy303 
I've got Nvidia geeforce 560

[Image: 6sq5qp.png]

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-05-2012, 12:15 AM | Post: #412
RaBidDoG 
(30-04-2012 11:17 PM)Souljaboy303 Wrote:  I've got Nvidia geeforce 560
sorry u paid tooooooooooo much for that POS

VitalBullet Wrote:RabidDog speaks wise words.
Graphics that dont work..How to upload your dxdiag....My computer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14-06-2012, 08:13 PM | Post: #413
CapnGudLooks 
I have the GeForce 6150 LE and I'm experiencing the same technical difficulties. Any tips on how to fix it and where I can go to access it?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
15-06-2012, 03:27 PM | Post: #414
1DreamOnly1 
um intel 82865G and you mentioned it in wont work is it neveer ever gunna work Sad ?

and is it possible for me to play BFH ?
(This post was last modified: 15-06-2012 03:29 PM by 1DreamOnly1.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
15-06-2012, 11:32 PM | Post: #415
RaBidDoG 
(15-06-2012 03:27 PM)1DreamOnly1 Wrote:  um intel 82865G and you mentioned it in wont work is it neveer ever gunna work Sad ?

and is it possible for me to play BFH ?
no its never going to work..
if you want to play,get a newer computer,or buy a graphics card.

VitalBullet Wrote:RabidDog speaks wise words.
Graphics that dont work..How to upload your dxdiag....My computer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
18-06-2012, 04:20 AM | Post: #416
totalbuscuit 
hey guys, here is the file you said for me to attach, why won't the game run for me?

Attached File(s)
.txt  DxDiag.txt (Size: 56 KB / Downloads: 3)

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
18-06-2012, 01:32 PM | Post: #417
RaBidDoG 
(18-06-2012 04:20 AM)totalbuscuit Wrote:  hey guys, here is the file you said for me to attach, why won't the game run for me?

posting a dxdiag and not saying whats going on dont help.
other than the fact u are on some ancient laptop.

VitalBullet Wrote:RabidDog speaks wise words.
Graphics that dont work..How to upload your dxdiag....My computer (This post was last modified: 18-06-2012 01:33 PM by RaBidDoG.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
20-06-2012, 11:44 PM | Post: #418
hotkull 
i have a 1024 graphic would that work ive been getting white and grey screen someone please help me
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21-06-2012, 02:43 AM | Post: #419
RaBidDoG 
(20-06-2012 11:44 PM)hotkull Wrote:  i have a 1024 graphic would that work ive been getting white and grey screen someone please help me

a 1024 card,this means nothing........

upload dxdiag like it say in first post,and my sig.

VitalBullet Wrote:RabidDog speaks wise words.
Graphics that dont work..How to upload your dxdiag....My computer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21-06-2012, 02:12 PM | Post: #420
69hjg 
help me i have a problem and i don't know what i must do.I go to download the game it download i do click at accept and the icon write eror with the registry what i must do?: Huh:: Huh:: Huh: : (: (: (
Find all posts by this user
Quote this message in a reply




Forum Jump:



X
Add this person to your friends list
Remove this person from your friends list
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend