Hello There, Guest!

07-03-2013, 06:19 PM | Post: #1
DOMEJ 
WitamBlush
Mam drobny problem, bfh mi nie działa. Tongue
Otóż miałem dopiero co wymianę dysku twardego w lapku. Wcześniej bfh działał bez zarzutu, teraz po ściągnięciu gry, zainstalowanie bezbłędnie, jak poprzednio, mam problem. Mam Vistę (wiem, że dno).
I kiedy klikam "Graj" przechodzę na stronę odpalającą. Sprawdza wersję, instalację jest okej.
Potem na sekundę znika, pokazując się normalnie z tłem bfh. I mam podłą informację:
Program Battlefield Heroes przestał działać.
Program przestał działać poprawnie z powodu wystąpienia problemu. System Windows zamknie program i powiadomi Cię, jeśli istnieje dostępne rozwiązanie. Jedyna opcja: Zamknij Program. Uruchomiłem Chrome'a jako admin do instalacji. Nie wiem co jest nie tak, liczę na pomoc Smile z góry dziękuję

[Image: sygnaturafina.jpg]

(This post was last modified: 07-03-2013 06:19 PM by DOMEJ.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-03-2013, 06:21 PM | Post: #2
desantowiec13 
Użyj FireFox'a

[Image: 2004awl.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-03-2013, 06:38 PM | Post: #3
A6ekAK 
Zaktualizuj stery do karty graficznej, zainstaluj net framework 3.5 oraz microsoft visual c++ Idea

[Image: 5wi9.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-03-2013, 07:58 PM | Post: #4
DOMEJ 
Żaden ze mnie informatyk. Sterowniczki chyba znajdę, po co net framwork i visual c++?
Mozilla nie pomogła, również odpalałem jako admin.

[Image: sygnaturafina.jpg]

(This post was last modified: 07-03-2013 08:06 PM by DOMEJ.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-03-2013, 08:58 PM | Post: #5
Redtatulek75 
Matko Boska! Czy tylko mnie dziwi granie na laptopie?

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-02-2014, 11:41 AM | Post: #6
Drakencjusz 
A ja mam podobny problem tylko ,że normalnie odpalam gre , wchodze w menu i daje Start czy co to jest ,pisze że znaleziono bitwe i wtedy :/ gra przestała działać.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-02-2014, 11:43 AM | Post: #7
Shevrer 
Tez gram na lapku, tez mialem viste i tez mialem ten bład. Big Grin Mi pomogło zainstalowanie(aktualiacja) Framework'a ;p

[Image: 6]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-03-2014, 06:12 PM | Post: #8
TheMuppets 
Mam to samo, pc do grania, niedawno po czyszczeniu, firefox, najnowsze sterowniki, włączam gre, ładnie sie pobiera, klikam "GRAJ" znaleziono gre, Boom i niedziała ;-; Nawet sie ładowanie nie włączy ;-;
Find all posts by this user
Quote this message in a reply




Forum Jump:



X
Add this person to your friends list
Remove this person from your friends list
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend