Hello There, Guest!

18-09-2012, 11:29 AM | Post: #1
JanRobot 
Zrobiłem niepotrzebna postać i... nie potrzebuje jejAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

[Image: 1]
Find all posts by this user
18-09-2012, 01:42 PM | Post: #2
xKeisari 
O ile wiem to się nie da.

[Image: 250px-Gargamel1.jpg]
Find all posts by this user
18-09-2012, 03:34 PM | Post: #3
Chyziak 
Usuniecie postaci jest niemozliwe. Obecnie mozesz stworzyc 3 bohaterow za darmo. Kazdy kolejny nowy bohater kosztuje 2499 Fundsow.


Dostępny pod PM, niegrający
Find all posts by this user
18-09-2012, 04:41 PM | Post: #4
unagi11 
Chyziak a przypadkiem maksimum za darmo to nie jest 4 heroesów? Aha, gdzieś na jakimś forum przeczytałem że da się usunąć bohatera tylko trzeba coś tam pogadać z przedstawicielem EA po angielsku.

Find all posts by this user
18-09-2012, 10:11 PM | Post: #5
Chyziak 
(18-09-2012 04:41 PM)unagi11 Wrote:  Chyziak a przypadkiem maksimum za darmo to nie jest 4 heroesów? Aha, gdzieś na jakimś forum przeczytałem że da się usunąć bohatera tylko trzeba coś tam pogadać z przedstawicielem EA po angielsku.

Dawniej mozna bylo stworzyc 4 bohaterow za darmo (ja z tego skorzystalem). Obecnie 3.


Dostępny pod PM, niegrający
Find all posts by this user
22-11-2012, 12:50 PM | Post: #6
BiTurboRg80 
ja nie moge usunac postaci Sad
Find all posts by this user
22-11-2012, 12:51 PM | Post: #7
BiTurboRg80 
bo mam już asz 3 i chcialem usunac paczałem na youtube na forum wszendzie i nie ma Sad co mam zrobic pomocy Sad bo komandosa zrobiłem a jast do dup. i mi sie nie podoba ???
Find all posts by this user
22-11-2012, 03:47 PM | Post: #8
xKeisari 
(22-11-2012 12:50 PM)BiTurboRg80 Wrote:  ja nie moge usunac postaci Sad

Nie da się wcale usunąć postaci.

[Image: 250px-Gargamel1.jpg]
Find all posts by this user




Forum Jump:



X
Add this person to your friends list
Remove this person from your friends list
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend