Hello There, Guest!

30-06-2012, 12:46 AM | Post: #1
AmritSahota 
The game worked couple hours ago fine, but now when i click play now it keeps asking to install the plugin, i click allow and stuff then it says u must restart firefox, i restart and it keeps asking and i keep clicking restart to firefox but nothing happens...
like i said, worked couple hours ago

help

[Image: 0911.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30-06-2012, 01:07 AM | Post: #2
androm0 
This happend to me to but i use google chrome so it might be different for you. I went to extension/plugins and re-allowed the Battlefield Heroes extension/plugin.

[Image: 2]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30-06-2012, 02:15 AM | Post: #3
AmritSahota 
i reinstalled it all then it worked. the game worked fiine. Then i closed the game client and tried play now again, and it keeps saying to download plugin , then says to restart firefox then again download plugin then restart firefox and so on....

[Image: 0911.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30-06-2012, 02:17 AM | Post: #4
AmritSahota 
also the extension for bfh is there but the plugin keeps disappearing

[Image: 0911.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30-06-2012, 05:23 PM | Post: #5
Mars.Attacks 
i have the same problem

[Image: 23uvqyq.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30-06-2012, 06:13 PM | Post: #6
allofthemtaken 
Same here. I uninstalled plugin, cleared firefox's cache, installed it again but no luck.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30-06-2012, 06:45 PM | Post: #7
surewinner 
me too i need help and i just used a code for ice and lions tooth for a day and i cant use it since the thing isnt working


EH6Z-D8AP-CRTW-FGNR

DFMF-MZ42-KKF9-9EAR
(This post was last modified: 30-06-2012 06:51 PM by surewinner.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30-06-2012, 06:48 PM | Post: #8
theblackon 
Go for another browser. IE /Firefox

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30-06-2012, 06:58 PM | Post: #9
surewinner 
it works on google chrome though
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30-06-2012, 06:59 PM | Post: #10
surewinner 
how do u go for another browser it doesnt work on firefox
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30-06-2012, 07:00 PM | Post: #11
surewinner 
im trying to get it to work on firefox
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30-06-2012, 07:09 PM | Post: #12
surewinner 
it started working for me for no reason i tried to clear my cache but then i decided against it cause i dont want to keep on typing my email and password so i didnt do it and then i tried playing and then it started working
(This post was last modified: 30-06-2012 07:10 PM by surewinner.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-07-2012, 03:22 PM | Post: #13
surewinner 
it started working again for a while then did the same thing
the firefox just stopped letting it play and did the download thing again
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-07-2012, 02:51 PM | Post: #14
AmritSahota 
ill try to re download game again


EDIT: just tried to install the game.. does the same keeps continuously repeating to ask to install plugin

[Image: 0911.gif]
(This post was last modified: 03-07-2012 02:55 PM by AmritSahota.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-07-2012, 03:20 PM | Post: #15
Jackzero 
Do you have AdBlock Plus for Firefox installed? you have to disable it when you want to start the game because there is a bug. if i disable Adblock then it works for me.

i hope i could help you.

mfg
Jack

[Image: 1]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-07-2012, 05:01 PM | Post: #16
AmritSahota 
i do have adblock ill try to disable hope it works jack thanx!

[Image: 0911.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply




Forum Jump:



X
Add this person to your friends list
Remove this person from your friends list
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend