Hello There, Guest!

07-04-2011, 04:55 PM | Post: #1
ofteni_kill 
i have a ea ccount of course but when i try to upgrade my acount and i tick the terms and condition and tell me about new stuff when i press next the screen goes white and refreshes PLZ tell me what is i REALLY want to play bfh4free
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-04-2011, 04:57 PM | Post: #2
cold-eyed-artur 
there is no bfh4free Confused
you mean bf heroes, or bf play 4 free?

[Image: IIRp6.png]
(This post was last modified: 07-04-2011 04:58 PM by cold-eyed-artur.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-04-2011, 05:01 PM | Post: #3
Hub 
Wrong forum, Battlefield Play4Free bug reporting over here.

[Image: flapsje.gif]
(This post was last modified: 07-04-2011 05:02 PM by Hub.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-04-2011, 05:20 PM | Post: #4
linus58 
It´s not "bfhplay4free" it´s battlefield heroes


Or you mean BFP4F?
Then it´s wrong forum
discuss it here here

Dodgy
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-04-2011, 05:42 PM | Post: #5
soulsnack 
BFP4F haves a forum too post it there

[Image: 10104_s.gif]

My ProfileMy Fan GroupPM meMy Xfire: soulsnackMy Sig GallerySigs Made By Buikschot, Uba and Sneaky.(Signatures in rotation)

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-04-2011, 09:04 AM | Post: #6
ofteni_kill 
i cant log in to those forums plz just answer my question
Find all posts by this user
Quote this message in a reply




Forum Jump:



X
Add this person to your friends list
Remove this person from your friends list
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend