Important Notice

Google Chrome has stopped supporting NPAPI which is the technology the game launcher plugin relies on to start the game.

If you want to be able to launch the game while using this browser you can re-enable NPAPI support with the following steps:

  1. Go to the following URL: chrome://flags/#enable-npapi
  2. Choose 'Enable' under the 'Enable NPAPI' heading.
  3. Restart Chrome.
  4. You should now be able to start the game.
You can read more about this here.
      

Important Notice

Battlefield Heroes will shut down on Tuesday, July 14th, 2015 and you will not be able to play the game after this date. By clicking “continue” you accept the terms of service and have read our shutdown announcement that you will find here.

      
Hello There, Guest!

19-12-2010, 03:45 AM | Post: #1
juggernaut316 
Everytime I try to run Battlefield Play4Free, I get the error message "BFP4F.exe has stopped working" and then I have to close the program. This also happens when I try to play BF Heroes. Anyone have a solution?

I am running Windows 7 on an HP with ATI Radeon HD 5570.
Display is a Dell ST2210 1920x1080 @ 60 hz

Attached File(s)
.jpg  error.jpg (Size: 93.61 KB / Downloads: 206)

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19-12-2010, 03:47 AM | Post: #2
DragonOfTime 
Why not post this in the BFP4F forum? We're not even allowed to talk about the game here...

[Image: 6]

You may know me from other EAsy games, such as: Battleforge, Lord of Ultima, Battlefield Play4Free
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19-12-2010, 03:49 AM | Post: #3
Bansheebot 
You do know this thread is a lot like going to a World Of Warcraft forum and asking why your copy of Call Of Duty is not working on your xbox.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19-12-2010, 03:51 AM | Post: #4
DragonOfTime 
(19-12-2010 03:49 AM)Bansheebot Wrote:  You do know this thread is a lot like going to a World Of Warcraft forum and asking why your copy of Call Of Duty is not working on your xbox.

I bet someone could actually think of doing that...

[Image: 6]

You may know me from other EAsy games, such as: Battleforge, Lord of Ultima, Battlefield Play4Free
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19-12-2010, 03:55 AM | Post: #5
LaurenceFishburn 
[Image: peek.jpg]

[Image: laurenceFishburn3.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19-12-2010, 03:59 AM | Post: #6
juggernaut316 
The error is exactly the same when I try to play BF Heroes.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19-12-2010, 04:03 AM | Post: #7
DragonOfTime 
(19-12-2010 03:59 AM)juggernaut316 Wrote:  The error is exactly the same when I try to play BF Heroes.
Why not go to tech support then?

[Image: 6]

You may know me from other EAsy games, such as: Battleforge, Lord of Ultima, Battlefield Play4Free
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19-12-2010, 04:04 AM | Post: #8
juggernaut316 
(19-12-2010 04:03 AM)DragonOfTime Wrote:  
(19-12-2010 03:59 AM)juggernaut316 Wrote:  The error is exactly the same when I try to play BF Heroes.
Why not go to tech support then?

Sorry I am new to the boards. I will go there. Thanks.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply




Forum Jump:



X
Add this person to your friends list
Remove this person from your friends list
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend