Hello There, Guest!

06-10-2011, 06:19 PM | Post: #21
-.::GliS::.- 
ja też mam problem
nie moge wlaczyc tego BFHeroes
wlaczam to pbsvc_heroes i wyskakuje mi zebym reinstalowal punk bustera zrobilem tak chyab z 10 razy i nic kicha ;/// pomocy plzzz
Find all posts by this user
17-10-2011, 02:57 PM | Post: #22
Wonderfolz 
Ja ostatnio usunolem gre i teraz chialem znowu ja zainstalowac to przy akceptowaniu regulaminu pojawia sie blad "An error accurred: Failed to write registry value:Instalation Dir" POMOCY !
Find all posts by this user
18-10-2011, 01:43 AM | Post: #23
Mebes 
"An error occurred: Failed to write registry value: Installation Dir"
If you are running Vista or 7, you need to install the game with a web browser that has administrative privileges.
- Log out and close all of your current browser windows.
- Open a new one by right clicking on your browsers icon, and then choose Run As-> Administrator.
- Come back here, log in and press Play now

Good Luck
S

[Image: attachment.php?attachhash=ea91760f3cb5d5...4b61bdfbd9]

I was a community moderator, not an official EA representative

Find all posts by this user
23-10-2011, 11:04 AM | Post: #24
adrian221_PL 
Mam podobny problem co Kuno3 też z tym okienkiem.
Próbowałem wszystkiego: Framework 4, reinstall (kilku krotnie), directx 9 - 11 tez nic,
WINHTTP.DLL mam. (oczywiście na win xp wszystko działało dobrze)

Moje parametry:
Windows 7 (wersja MalclomX)
Inter Pent. 4 CPU 2.80GHz
1 GB RAM
karta graficzna Asus AH2600.
??
Find all posts by this user
23-10-2011, 10:02 PM | Post: #25
Mebes 
adrian221_PL, Please post your dxdiag.txt log.
Instructions--> http://www.battlefieldheroes.com/forum/s...?tid=68843

Good Luck
S

[Image: attachment.php?attachhash=ea91760f3cb5d5...4b61bdfbd9]

I was a community moderator, not an official EA representative

Find all posts by this user
24-10-2011, 02:05 PM | Post: #26
adrian221_PL 
DxDiag and hijackthis

Attached File(s)
.txt  DxDiag.txt (Size: 45.45 KB / Downloads: 25)
.txt  hijackthis.txt.txt (Size: 5.61 KB / Downloads: 29)

Find all posts by this user
03-11-2011, 03:42 PM | Post: #27
Rayvis 
Tez mam problem biore graj i sie laduje pasek dojdzie do konca i sie wylacza Sad
Find all posts by this user
11-11-2011, 01:04 AM | Post: #28
lukas134x 
Mam dziwny problem ponieważ gra batlefield Heros nie chcę mi się włączyć daję "Graj" wyskakuje mi ikona na chwilkę a potem znika i nie chcę się włączyć..... POMOCY!!!!!!!!!!!!
Find all posts by this user
11-11-2011, 01:07 AM | Post: #29
lukas134x 
Mam dziwny problem ponieważ gra batlefield Heros nie chcę mi się włączyć daję "Graj" wyskakuje mi ikona na chwilkę a potem znika i nie chcę się włączyć. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sad
Find all posts by this user
11-11-2011, 03:24 AM | Post: #30
Mebes 
Try clicking this link to launch the game--> http://www.battlefieldheroes.com/en/launchgame

S

[Image: attachment.php?attachhash=ea91760f3cb5d5...4b61bdfbd9]

I was a community moderator, not an official EA representative

Find all posts by this user
15-11-2011, 06:52 AM | Post: #31
Hulk118 
Mam problem z battlefield heroes gra się uruchamia,wybiera mi serwer i jak się załaduje to mi się zawiesza prosze o pomoc
(This post was last modified: 15-11-2011 07:05 AM by Hulk118.)
Find all posts by this user
05-12-2011, 08:45 PM | Post: #32
Texonas 
Witam, mam problem otóż gdy włączam grę. Daje sobie graj czekam włącza się okienko i wyskakuje error pod tytułem: An error occurred: Failed to open latest version file. Tłumacz : Wystąpił błąd: Nie można otworzyć ostatniego pliku wersji. Pomocy nie wiem co zrobić a chciałbym zagrać.
Find all posts by this user
15-12-2011, 10:33 PM | Post: #33
Fpsiarz 
sorry from refresh i have problem... I have net framework 3.5 ...

Attached File(s)
.txt  DxDiag.txt (Size: 65.35 KB / Downloads: 11)

(This post was last modified: 15-12-2011 10:40 PM by Fpsiarz.)
Find all posts by this user
16-12-2011, 01:52 AM | Post: #34
Mebes 
Code:
Card name: Radeon X1050 Series (Omega 3.8.442)
Driver Date/Size: 12/5/2007 04:04:08, 269312 bytes
Try updating your graphics drivers--> http://support.amd.com/us/gpudownload/wi...iw_xp.aspx

Code:
Current Mode: 1024 x 768 (16 bit) (200Hz)
200Hz???
I have never seen anyone run with a refresh rate this high before.
Does your monitor support lower rates?
60Hz is the minimum allowed setting.

S

[Image: attachment.php?attachhash=ea91760f3cb5d5...4b61bdfbd9]

I was a community moderator, not an official EA representative

Find all posts by this user
16-12-2011, 03:06 PM | Post: #35
Fpsiarz 
(16-12-2011 01:52 AM)Mebes Wrote:  
Code:
Card name: Radeon X1050 Series (Omega 3.8.442)
Driver Date/Size: 12/5/2007 04:04:08, 269312 bytes
Try updating your graphics drivers--> http://support.amd.com/us/gpudownload/wi...iw_xp.aspx

Code:
Current Mode: 1024 x 768 (16 bit) (200Hz)
200Hz???
I have never seen anyone run with a refresh rate this high before.
Does your monitor support lower rates?
60Hz is the minimum allowed setting.

S

I download graphics drivers from http://support.amd.com/us/gpudownload/wi...iw_xp.aspx and i have 4 bit ...
I must again instal omega driver Tongue
http://zapodaj.net/148b76cbf40f.bmp.html


Edit :
I reinstall omega driver and game lunche Tongue Thanks for help
(This post was last modified: 16-12-2011 03:20 PM by Fpsiarz.)
Find all posts by this user
19-12-2011, 06:31 AM | Post: #36
Mebes 
Glad I helped......O_o....

S

[Image: attachment.php?attachhash=ea91760f3cb5d5...4b61bdfbd9]

I was a community moderator, not an official EA representative

Find all posts by this user
31-12-2011, 07:09 PM | Post: #37
Kacper8690 
Też mam ten problem
Find all posts by this user
11-01-2012, 07:18 AM | Post: #38
krakowiak2001 
Też mam problem Sad Musze się przyznać że pobrałem sobie cheaty na ubrania itp wgrałem to do Items_server ( folderu tam gdzie jest gra ) włonczyłem grę i działa mam wszystkie rzeczy ale gra się nie włącza ! Naciskam graj i załaduje się kawałem i się zacina Sad
Jak zainstalowałem tego cheata ? Z folderu Items_server podmieniłem plik : DefaultCuztomization
A jak go usunę to gra się w ogóle nie włącza ! Bardzo prosze o pomoc ! Teraz mam nauczkę Sad Sad
Muszę czekać do ponownej aktualizacji gry ? Sad H.E.L.P
Find all posts by this user
28-01-2012, 09:55 PM | Post: #39
Barbie12345 
Pomoże ktoś mam problem , wszystko dobrze się zainstalowało , wchodzę w grę , pisze Wczytywanie twoich bohaterów, i tak ciągle
Find all posts by this user
30-01-2012, 10:27 PM | Post: #40
Kacperos1313 
witam . mam problem z wyborem postaci wszytsko zrobilem postac tez a gdy wlaczam gre to w czasie wybierania postaci gra zawiesza sie i probowalem czekac i nic to nie dalo a na okinku z wyborem postaci napisane jest wczytywanie twoich bohaterow i gra raz wchodzi raz nie wchodzi . prosze pomozcie . z gory dzieki .
Find all posts by this user




Forum Jump:



X
Add this person to your friends list
Remove this person from your friends list
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend