Hello There, Guest!

24-06-2010, 02:23 AM | Post: #1
Firebaall 
So...

About half the time when I load into game I get this:

[Image: screen000mp.jpg]


This started happening after a game update a few months ago. What's the deal?

[Image: rocketboys2.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-06-2010, 02:24 AM | Post: #2
Nameless Sniper 
Update your graphics card?

I am The Nameless Sniper and I approve this message™
[Image: speedgun_sig_814.png]

Former Community Moderator | Twitter | Signature Gallery | Steam | YouTube | Send me a PM

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-06-2010, 02:31 AM | Post: #3
Firebaall 
Drivers were the first thing I tried. This started happening right after a paticular game patch. When it does happen, I pretty much say F*#@ it, and go play something else.

[Image: rocketboys2.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-06-2010, 02:39 AM | Post: #4
Seedtype 
I've been having this problem as well, freshly installed game and my video card drivers are up to date.

It's not a problem when I switch to windowed mode(alt + enter).

[Image: 1]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-06-2010, 03:24 AM | Post: #5
Mebes 
(11-03-2010 10:06 AM)k-otic Wrote:  If you have played the game before and can´t get it to work or experience some strange graphic errors after the update please browse to...
My Documents\Battlefield Heroes\mods\bfheroes\ on your computer and delete all Files in the cache folder
This folder holds the hardware/shader profile generated by the game engine!
If you delete those files it will force the engine to generate a new/up-to-date profile on the next startup of the game.

- Your screen refresh rate is most likely set below 60Hz
You need to set it at 60Hz or higher to play.

1 of these 2 should fix you up.

If you need more help, please post your dxdiag.txt log.
Instructions--> http://www.battlefieldheroes.com/forum/s...?tid=68843

Good Luck
S

[Image: attachment.php?attachhash=ea91760f3cb5d5...4b61bdfbd9]

I was a community moderator, not an official EA representative

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-06-2010, 04:07 AM | Post: #6
Seedtype 
Hmm, well I tried those two suggestions, didn't help at all.Confused


Here's my system info.

Attached File(s)
.txt  DxDiag.txt (Size: 37.58 KB / Downloads: 6)
.log  hijackthis.log (Size: 9.19 KB / Downloads: 3)


[Image: 1]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-06-2010, 05:12 AM | Post: #7
Mebes 
Well that's odd.
Usually it's caused by one of these 2 issues.

Disable your secondary monitor and try again.

S

[Image: attachment.php?attachhash=ea91760f3cb5d5...4b61bdfbd9]

I was a community moderator, not an official EA representative

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-06-2010, 03:51 PM | Post: #8
Firebaall 
Well...awesome.

After today's update each game I enter is "blacked out".

Now this is interesting...

I noticed a lot of hardware similarity that I have to Seedtype's system.

-Windows 7 64 bit
-8800 GT
-Soundblaster X-FI sound card

That's a lot of common ground. I wonder if this is the lethal combination.......

[Image: rocketboys2.jpg]
(This post was last modified: 24-06-2010 03:55 PM by Firebaall.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-06-2010, 05:13 PM | Post: #9
Firebaall 
Updated to the new 257.21 Nvidia driver.

I can play again. I hope they don't break it again in a future game update.

[Image: rocketboys2.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-06-2010, 10:50 PM | Post: #10
Seedtype 
Well, it seems I got it fixed. I uninstalled the game than completely deleted the EA games folder, then rebooted and reinstalled.
Hopefully this is the end of it.

[Image: 1]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
26-06-2010, 03:37 AM | Post: #11
Firebaall 
And now it's back....

With a brand new PB kick issue to boot. Nice.

MoFos

[Image: rocketboys2.jpg]
(This post was last modified: 26-06-2010 03:37 AM by Firebaall.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
26-06-2010, 03:40 AM | Post: #12
Firebaall 
**** **** ****

[Image: rocketboys2.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
26-06-2010, 04:03 AM | Post: #13
Firebaall 
Holy douche bag batman, is this annoying.

Reinstalled, got two maps, then black screening again....

What did you guys do to this game???!!!???

[Image: rocketboys2.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
26-06-2010, 09:52 AM | Post: #14
JBS 
Try browse to C:\Users\...\Documents\Battlefield Heroes\mods\bfheroes\cache and delete all files/folders inside cache folder

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
26-06-2010, 05:25 PM | Post: #15
Seedtype 
(24-06-2010 05:12 AM)Mebes Wrote:  Well that's odd.
Usually it's caused by one of these 2 issues.

Disable your secondary monitor and try again.

S

I started having the problem again and so I tried to do this. Didn't work though.

Then I look up in my Nvidia options and there's this option titled: 'Multi-displayed/mixed-Gpu acceleration that was set to 'multi display performance mode'. I switched it to single display performance mode and the problem went away as well as any graphical glitches I was experiencing.

[Image: 1]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
26-06-2010, 07:09 PM | Post: #16
Firebaall 
Interesting Seedtype.

For me, after today's game patch, it seems to be working fine. If it happens again, I'll try that option tab.

[Image: rocketboys2.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
26-06-2010, 08:32 PM | Post: #17
Mebes 
(26-06-2010 05:25 PM)Seedtype Wrote:  Then I look up in my Nvidia options and there's this option titled: 'Multi-displayed/mixed-Gpu acceleration that was set to 'multi display performance mode'. I switched it to single display performance mode and the problem went away as well as any graphical glitches I was experiencing.

Whee this is new ^

Please check back in a couple of days and post if the game is still working for you.
I will have ub2old add it to the list of Known user fixes.

Thanks for the updates.
S

[Image: attachment.php?attachhash=ea91760f3cb5d5...4b61bdfbd9]

I was a community moderator, not an official EA representative

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
27-06-2010, 04:33 AM | Post: #18
Seedtype 
After doing several more testings(turning the multiple screen acceleration and multiple screens back on, changing resolutions in game) the problem is definately because of having the second monitor enabled. The multi-displayed acceleration setting doesn't matter when the second monitor is disabled.
I don't know why I still had the problem the first time I disabled the second monitor, maybe I forgot to exit out the game client completely and start a new session...


I also noticed that when you have the problem and the game still works there is a large black flicker when you enter into the game after the loading screen. So the problem is still there but because of chance the game still works, at least for a while(changing the resolution instantly brings back the black screen though, and even when I switched it back to what I originally had it, the black screen persists).

In conclusion, either because of something with my particular computer, or Nvidia drivers and how they handle multiple display screens, or because BFH simply doesn't like multiple-display computers(if someone has multiple-display setup and has no problem, nevermind) the black screen problem occurs.

At least in my case.

Oh well, at least I can stop getting Angry now.

[Image: 1]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2010, 11:48 PM | Post: #19
Firebaall 
This is getting old quick.

It's BAAAAACK.........

[Image: rocketboys2.jpg]
(This post was last modified: 06-07-2010 12:10 AM by Firebaall.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-07-2010, 12:11 AM | Post: #20
Firebaall 
Those in the know, let me know:

Attached File(s)
.txt  DxDiag.txt (Size: 56.86 KB / Downloads: 4)
.log  hijackthis.log (Size: 10.66 KB / Downloads: 1)


[Image: rocketboys2.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply




Forum Jump:



X
Add this person to your friends list
Remove this person from your friends list
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend